FSMVÜ | 2017-2018 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları
2017-2018 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları

2017-2018 BAHAR YARIYILI DERS KAYITLARI

Ders Kayıtları 07-10 Şubat 2018 (Öğrenci otomasyonu 07 Şubat Çarşamba günü saat 10:00’da açılacak, 10 Şubat Cumartesi günü saat 18:00’de kapatılacaktır) tarihleri arasında öğrenci otomasyon sistemi üzerinden yapılacaktır. Süreçle ilgili, akademik bilgi almak isteyen öğrencilerimiz Danışmanlarına, belirtilen tarihler arasında dâhili hatlarından, e-maillerinden veya otomasyon sistemi üzerinden sorularınızı yöneltebilirler.

*Ders Ekle Bırak: 19-23 Şubat 2018 (Öğrenci otomasyonu 19 Şubat Pazartesi günü saat 10:00’da açılacak, 23 Şubat Cuma günü saat 18:00’de kapatılacaktır)

Programlara göre danışman dahili numaraları ve e-mail adresleri için tıklayınız.

Otomasyon Sistemine giriş yapmak için tıklayınız.

**667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında üniversitemize ÖSYM tarafından yerleştirilerek normal öğrenim süresinde mezun olamamış öğrencilerden, dönemde en fazla üç ders alacak öğrencilerin AKTS başı ücret ödemesi yapmaları gerekmektedir.  Bu durumdaki öğrenciler, Mazeretli Ders Kayıt Formunu doldurarak Danışmanına ve Bölüm Başkanına onaylattıktan sonra Haliç Yerleşkesi Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri ve ders kayıt haftası içerisinde seçmiş oldukları derslerin akts başı ücretini ödemeleri gerekmektedir.

AZAMİ SÜRE İÇERİSİNDE DERS KAYDI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Normal süresi içerisinde (lisans 4 yıl, önlisans 2 yıl) öğrenimini tamamlayamayan öğrenciler AKTS başına ücret ödeyerek ders kayıtlarını tamamlayacaklardır.

Alınmak istenilen dersler seçildikten sonra öğrenci bilgi sisteminde oluşan tutar, borç sorgulama ekranından kontrol edildikten sonra ödeme işlemi yapılmalıdır.

Ödemeler EFT/Havale veya E-Ödeme sistemi üzerinden yapılabilecektir.

Borç Sorgulama için tıklayınız.

E-Ödeme için tıklayınız.