FSMVÜ | Öğretim Üyesi Alımı İlanı
Öğretim Üyesi Alımı İlanı

T.C.
FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemize bağlı aşağıda belirtilen birimlerde istihdam edilmek üzere daimi statüde profesör kadrosuna öğretim üyesi alınacaktır.

Son başvuru tarihi: 01 Kasım 2011

Fakülte / Bölüm                                                              Profesör
-----------------------------------------------              ------------
Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü                             1

ÖZEL ŞARTLAR
     1- Başvuracak adayların Ara Nesil, Servet-i Fünun ve edebiyat sosyolojisi alanlarında çalışmalar yapmış olması gereklidir.

GENEL ŞARTLAR
     1- Başvuran adaylarda devlet hizmetine girmede aranan genel şartlar aranır.
     2- Başvuracakların 2547 sayılı kanunun 26. maddesinde belirtilen şartlara uymaları istenir.
     3- Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.
     4- Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.
     5- Adaylar başvuru dosyalarını Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinin Personel Dairesi Başkanlığı’na elden teslim edeceklerdir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

PROFESÖRLER İÇİN
     1- Dilekçe
     2- Özgeçmiş
     3- Yayın listesi
     4- Noter veya resmi kurumlar tarafından onaylanmış nüfus cüzdanı örneği ile doktora, doçentlik ve doçentlik yabancı dil başarı belgesi
     5- 2 adet yeni çekilmiş fotoğraf
     6- Adayın bilimsel çalışmalarının yer aldığı 6 takım dosya. (Aday doçentlik unvanını aldıktan sonra yaptığı özgün çalışmasını dilekçesinde belirtmelidir.)

Başvuru yeri ve iletişim:
    Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü
    Personel Dairesi Başkanlığı