FSMVÜ | Mezuniyet Töreni Cübbe Beden Bilgisi
Mezuniyet Töreni Cübbe Beden Bilgisi

Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 27 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olup, törene katılacak öğrencilerimizin; cübbe ve kep ücretini aşağıda banka bilgileri bulunan hesap numarasına yatırdıktan sonra dekont bilgileriyle birlikte beden ölçülerini Fakülte / Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine 31 Mayıs 2019 (Cuma) tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir.

*Başvuruda bulunan öğrencilerimizin cübbe ve kep dağıtımı, Fakülte / Meslek Yüksekokulu Sekreterliği tarafından yapılacaktır.

*Belirtilen tarihten sonra mezuniyet törenine katılım için başvuru alınmayacak olup cübbe ve kep satışı yapılmayacaktır.

*Önceki yıllarda mezuniyet törenine katılan öğrenciler bu yılki törene katılamayacaklardır.

Cübbe ve Kep Ödeme İşlemi

Vakıfbank bankamatiklerinden, şube veznelerinden ve diğer bankalardan EFT yöntemleri kullanılarak ödenebilir (Kredi kartı ile ödeme alınmayacaktır).

Cübbe ve Kep ücreti 90 TL’dir. (Kiralama yapılmayacaktır.)

BANKA BİLGİLERİ:

Hesap Sahibi: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İktisadi İşletmesi

Banka: Vakıfbank

Şube: Fatih Şubesi

Müşteri No: 445001716652

Hesap No: 00158007301990535

IBAN: TR51 0001 5001 5800 7301 9905 35

Önemli Not : Açıklama kısmına: Öğrenci No / Öğrencinin Adı Soyadı / Cübbe Kep Ödemesi olduğu yazılmalıdır.