Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
FSMVÜ | Mazeretli Ders Kayıt İşlemleri ile Azami Süre Sonunda Yapılan Ek Sınavlar
Mazeretli Ders Kayıt İşlemleri ile Azami Süre Sonunda Yapılan Ek Sınavlar

Değerli Öğrenciler,

Mazeretli ders kaydı uygulama esaslarında yer alan sebepler nedeniyle, Bahar yarıyılı ders kayıtlarını yapmamış olan öğrenciler, 24.03.2021 Çarşamba günü, saat 17:30'a kadar mazeretli olarak ders kayıtlarını yapabilirler.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılındaki ders kaydını tamamlamak isteyen öğrencilerin mazeretli ders kayıt formunu doldurduktan sonra bağlı bulundukları Fakülte/Meslek Yüksekokul sekreterliklerine e-mail yoluyla ilgili formu ulaştırmaları gerekmektedir.

Mazeretli Ders Kayıt Formu Uygulama Esasları için tıklayınız.

Mazeretli Ders Kayıt Formu için tıklayınız.

Edebiyat Fakültesi

ef@fsm.edu.tr

mf@fsm.edu.tr

Güzel Sanatlar Fakültesi

gsf@fsm.edu.tr

İslami İlimler Fakültesi

iif@fsm.edu.tr

hukukfakultesi@fsm.edu.tr

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

mtf@fsm.edu.tr

Eğitim Fakültesi

egitimfakultesi@fsm.edu.tr

Meslek  Yüksekokulu

myo@fsm.edu.tr

Güzel  Sanatlar Meslek Yüksekokulu

gsmyo@fsm.edu.tr

Azami Süre Sonunda Ek Sınav Hakkı

6569 sayılı kanun gereğince azami sürelerini dolduran Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ek sınav ve ek süre hakkı tanınmıştır.

“Ek Süre ve Ek Sınav” hakkından yararlanacak öğrenciler detaylı bilgilendirme için aşağıdaki uygulama esaslarını inceleyebilirler.

İlgili kanundan yararlanıp ek sınava başvuru yapacak olan öğrencilerin aşağıdaki formu doldurduktan sonra 10 Mart 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Üniversiteye gelemeyecek durumda olan öğrenciler formun imzalı halini "myo@fsm.edu.tr" mail adresine gönderebilirler.

Ek Sınav Tarihi: 16 Mart 2021 Salı

Ek Sınav ve Ek Süre Uygulama Esasları için tıklayınız.

Ek Sınav Başvuru Formu için tıklayınız.