FSMVÜ | Bahar Yarıyılı Kurumlararası Merkezî Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Başvuruları
Duyuru Arşivi
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlararası Merkezî Yerleştirme Puanına Göre
Yatay Geçiş Başvuruları
Başvuru Tarihi ve Yeri

Başvurular, 27 Ocak–28 Şubat 2014 tarihleri arasında Üniversitemizin Haliç Kampüsü'nde yer alan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yapılacaktır. Zamanında yapılmayan veya eksik belgeyle yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Şartları
  ▪ Öğrencinin kayıtlı olduğu program ile geçmek istediği programın aynı olması gerekmektedir.
  ▪ Öğrenci; kayıt yaptırdığı merkezî yerleştirme puanı, geçmek istediği üniversitenin diploma programının, yerleştiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması durumunda yatay geçiş başvurusunda bulunacaktır.

Başvuru için Gerekli Belgeler
  ▪ Başvuru dilekçesi
  ▪ ÖSYM sonuç belgesi
  ▪ Öğrenci belgesi
  ▪ Nüfus cüzdanı fotokopisi

Kayıt Tarihleri
Yatay geçiş için başvuruların, bütün belgeler tamamlanmış olarak 27 Ocak–28 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.

Ekler
  ▪ [ Tıklayınız ] Önlisans ve Lisans Programları Kurumlararası Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Kontenjanları
  ▪ [ Tıklayınız  ] Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Formu

Haliç Yerleşkesi