FSMVÜ | 667 Sayılı KHK İle Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri
667 Sayılı KHK İle Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri

667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında üniversitemize ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrenciler ve KHK kapsamında üniversitemize yerleştirilen ancak diğer yükseköğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin (özel öğrenci) ödeme işlemleri, 23 Ağustos-08 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ödeme işlemlerini yapmayan öğrenciler, 2017-2018 eğitim öğretim yılında ders seçim işlemi yapamayacaktır.

Ödeme İşlemleri ve Ücretlerle İlgili Detaylı bilgi için tıklayınız.

*Yükseköğretim Kurulu'nun kararı gereğince; normal öğrenim süresinde mezun olamamış öğrencilerden, dönemde en fazla üç ders alacak öğrencilerin AKTS başı ücret ödemesi yapmaları gerektiğine karar verilmiştir.  Bu durumdaki öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini, 2017-2018 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı ders seçim haftasında Ders Kayıt Formu ile yapacaklardır.