FSMVÜ | 667 Karar Sayılı KHK Uyarınca Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

667 Karar Sayılı KHK uyarınca Üniversitemize yerleşen adayların kayıt işlemleri 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapılacaktır.

Kayıt sırasında (26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında) öğrencilerden öğrenim ücreti alınmayacaktır. (Öğrencilerin 2016-2017 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı final sınavlarına kadar öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.)

Öğrenciler kayıtlarını, 26.09.2016 tarihinde e-Devlet kapısı üzerinden açılan kayıt sisteminden yapabileceklerdir. Kayıt yaptıran öğrencilerin belgeleri, üniversitemiz tarafından koordinatör yükseköğretim kurumundan istenecektir.

Yükseköğretim Kurulu’nun duyurusunu için tıklayınız.