FSMVÜ | 6. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci İşleri; Mevzuat Uygulama ve Birliktelik Toplantısı
Duyuru Arşivi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan, 6. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci İşleri; Mevzuat Uygulama ve Birliktelik Toplantısı 11-12-13-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılmak isteyen misafirlerimiz başvurularını aşağıdaki link adresinden yapabileceklerdir. Katılmak isteyen misafirler otele 3 katılımcı ile başvuru yapabilirler.

Toplantı resmi davet yazı için lütfen tıklayınız.

Başvurusunu tamamlayan misafirlerin cep telefonlarına başvurunun alındığına dair sms gönderilecektir. Yapılan başvuru tarafımızca onaylandıktan sonra ayrıca onay sms gönderilecektir. Başvurunuz alındıktan sonra ve tarafınıza onay mesajı geldikten sonra otel ile irtibata geçilmesine gerek yoktur.

Başvuru yapan katılımcıların bilgileri otele verilerek odalar ayrılacağından dolayı katılmaktan vazgeçenlerin geri bildirim yaparak rezervasyonunu iptal ettiğini bildirmeleri önem arz etmektedir.

Toplantı Yeri: Hilton Hotel  (Kozyatağı)

Konaklama Ücreti (Günlük) : 105 TL (kişi başı gecelik), 210 TL (tek kişilik oda)

Konaklama ücretine kahvaltı dahildir. Öğle ve akşam yemekleri ev sahibi üniversiteler tarafından karşılanacaktır.

Otele Giriş Tarihleri: 11-12 Mayıs 2017 (Perşembe-Cuma)

Varış Yerleri (İstanbul)

Ulaşım Saatleri

Konaklama

11 Mayıs 2017 (Perşembe)

1. Sabiha Gökçen Havalimanı
  2. Atatürk Havalimanı

10:00 / 16:00 Saatleri arasında konaklayacağınız otele havalimanlarından servis kaldırılacaktır.

Hilton Otel (KozYatağı)

Otel hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

19:00 / 21:00 Otelde Açık Büfe Akşam Yemeği

Önemli Açıklama :

1. Gelen misafirler Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanlarından tarafımızca alınıp otele ulaşımı sağlanacaktır.
  2. Otel, Anadolu yakasında bulunduğundan Sabiha Gökçen Havalimanının tercih edilmesi önerilir.
  3. İstanbul’da yaşanan trafik sorunu nedeniyle havalimanlarından alımlar 10:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacaktır. Uçak iniş saatlerinin bu saatlerde olacak şekilde biletlerin alınması önerilmektedir.
  4. Toplantı Cuma günü yapılacağından havalimanlarından alımlar sadece Perşembe günü yapılabilecektir.

12 Mayıs 2017

(Cuma)

Toplantı (Program akışı daha sonra ilan edilecektir.)

20:00 Otel Balo Salonunda Canlı Müzik Eşliğinde Gala Yemeği

13 Mayıs 2017

(Cumartesi)

10:00 / 17:00 Kültürel Gezi (Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet)