FSMVÜ | 2019-2020 Güz Yarıyılı Çift Anadal Programı ve Yandal Programı Başvuru Sonuçları

Çift Anadal Diploma Programına ve Yandal Sertifika Programına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ders kayıtları, 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerden bir kısmı aşağıdaki şartları yerine getirmesi halinde kayıtları kesinlik kazanacaktır.

• Eğitim dili %100 Türkçe programlardan, Eğitim dili %30 İngilizce olan programlara Çap başvurusunda bulunan ve ilgili mevzuat maddelerince başvurusu incelenip öğrenim görme hakkı kazanmış olan öğrenciler, 11-12 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak olan İngilizce Yeterlilik Sınavından başarılı olmaları halinde Çift Anadal diploma programına kayıt yaptırabileceklerdir

• Yetenek sınavı ile öğrenci kabul eden Geleneksel Türk Sanatları programına Çap başvurusunda bulunan ve ilgili mevzuat maddelerince başvurusu incelenip öğrenim görme hakkı kazanmış olan öğrenciler, 16 Eylül 2019 tarihinde yapılacak olan Özel Yetenek Sınavından başarılı olmaları halinde Çift Anadal diploma programına kayıt yaptırabileceklerdir.

Otomasyon sistemine, Çift Anadal Programına kabul edilen öğrenciler mevcut Anadal programında almış oldukları öğrenci numaralarının ilk hanesinin önüne ‘Ç’ harfi ekleyerek (Örnek: Ç1111111111); Yandal Sertifika Programına kabul edilen öğrenciler mevcut Anadal programında almış oldukları öğrenci numaralarının ilk hanesinin önüne ‘Y’ harfi ekleyerek (Örnek: Y1111111111) otomasyon sistemine giriş yapabilirler. (Otomasyon sistemi şifresi; T.C. kimlik numaranızın ilk 5 hanesidir.)

Not: Çift Anadal ve Yandal Programlarına kabul edilen öğrencilerin kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olup herhangi bir belge talep edilmeyecektir

Çift Anadal Diploma Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Yandal Sertifika Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.