FSMVÜ | 2017-2018 Güz Yarıyılı Ders Ekleme-Bırakma
2017-2018 Güz Yarıyılı Ders Ekleme-Bırakma

Ders Ekleme-Bırakma 02-06 Ekim 2017 tarihleri arasında öğrenci otomasyon sistemi üzerinden yapılacaktır. Danışmanlarınıza, belirtilen tarihler arasında dâhili hatlarından, e-maillerinden veya otomasyon sistemi üzerinden sorularınızı yöneltebilirsiniz.

*Öğrenci Otomasyon Sistemi, 02 Ekim 2017 tarihinde saat 11.00’da ders ekleme-bırakma için açılacaktır.

06 Ekim 2017 Cuma günü saat 17.00'de sistem ders ekleme-bırakma için kapatılacaktır.

Eğitim Öğretim Uygulama Esasları için tıklayınız.

Programlara göre danışman dahili numaraları ve e-mail adresleri  için tıklayınız.

Otomasyon Sistemine giriş yapmak için tıklayınız.

**667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında üniversitemize ÖSYM tarafından yerleştirilerek normal öğrenim süresinde mezun olamamış öğrencilerden, dönemde en fazla üç ders alacak öğrencilerin AKTS başı ücret ödemesi yapmaları gerekmektedir.  Bu durumdaki öğrenciler, Mazeretli Ders Kayıt Formunu doldurarak Danışmanına ve Bölüm Başkanınına onaylattıktan sonra Haliç Yerleşkesi Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri ve ders kayıt haftası içerisinde seçmiş oldukları derslerin akts başı ücretini ödemeleri gerekmektedir.