FSMVÜ | 2017-2018 Akademik Yılı Çift Anadal Programı ve Yandal Programı Başvuru Sonuçları

Çift Anadal Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Yandal Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Çift Anadal Programına ve Yandal Programına kabul edilen öğrencilerin ders kayıtları, 20-23 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Otomasyon sistemine giriş yapılırken, Çift Anadal Programına kabul edilen öğrenciler mevcut Anadal okul numaralarının ilk hanesinin önüne ‘Ç’ harfi ekleyerek (Örnek: Ç1111111111); Yandal Programına kabul edilen öğrenciler mevcut Anadal okul numaralarının ilk hanesinin önüne ‘Y’ harfi ekleyerek (Örnek: Y1111111111) otomasyon sistemine giriş yapabilir. (Otomasyon sistemi şifresi; T.C. kimlik numaranızın ilk 5 hanesidir.)