FSMVÜ | 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ders Kayıt İşlemleri
Duyuru Arşivi

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na kayıt yaptıran öğrencilerimiz 14.10.2016 - 17.10.2016 tarihleri arasında ders kayıtlarını Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Ders Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) için tıklayınız. Linkte yer alan Formasyon Öğrenci Girişi sistemi üzerinden öğrenci numaralarınız ve Şifreleriniz ile sisteme giriş yapabilir ve ders seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Not: Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız. Şifreniz ise; T.C. Kimlik numaranızın ilk beş hanesidir.

Öğrencilerimiz; ders kayıtlarına 4 zorunlu ders ve 1 seçmeli ders eklemeleri gerekmektedir. Toplam 10 kredi/30 AKTS ders seçimi yapmaları gerekmektedir.

Ders programı için tıklayınız.

Muafiyet İşlemleri

Muafiyet talebinde bulunacak öğrencilerimiz, 14.10.2016 tarihine kadar muafiyet başvuru dilekçelerini Eğitim Fakültesi Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Muafiyet Dilekçesi için tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Akademik Takvimi için tıklayınız.

. . .