FSMVÜ | 2016-2017 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları
Duyuru Arşivi
2016-2017 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları

Ders kayıtları 06-10 Şubat 2017 tarihleri arasında öğrenci otomasyon sistemi üzerinden yapılacaktır.

*Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinde, 06 Şubat 2017 tarihinde saat 17.00' den sonra ders kaydı açılacaktır. 10 Şubat 2017 Cuma günü saat 17.30'da sistem ders kaydına kapatılacaktır.

Normal Öğrenim Süresinde Kayıtlı Olduğu Programdan Mezun Olamayan Öğrencilerin Ders Kayıt İşlemleri

1. 06-10 Şubat 2017 tarihleri arasında öğrenci otomasyon sistemi üzerinden ders seçimlerinin yapılması gerekmektedir.
  2. Otomasyon sistemi üzerinde hesaplanan öğrenim bedeli, seçilen derslerin AKTS değerine göre belirlenmektedir.
  3. Öğrenci seçmiş olduğu derslerin kontenjanına dahil olabilmesi için ödeme işlemini gerçekleştirmeden de ders kaydını kesinleştirebilecektir. Ancak  danışman hocanın ders kaydını onaylaya bilmesi için öğrencinin ödeme işlemini yapması  gerekmektedir.

Bahar Yarıyılı Derslerinin Başlangıcı: 13 Şubat 2017

Ders Ekleme-Bırakma Haftası: 13-16 Şubat 2017

Eğitim Öğretim Uygulama Esasları için tıklayınız.

Ders kayıt videosu için tıklayınız.

Otomasyon Sistemine giriş yapmak için tıklayınız.

. .