FSMVÜ | 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı İlanı
Duyuru Arşivi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi  ile Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı protokolü yapılmıştır.

Kayıt hakkı kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.

Kayıt İşlemleri

Başvuru Ücret İşlemleri

Kesin kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, başvuru ücretini 11-15 Aralık 2015 tarihleri arasında aşağıda yer alan banka hesabına yatırmaları gerekmektedir.

1. Başvuru ücreti 50 TL’dir. Başvuru ücreti IMU Döner Sermaye İşletmesine ait Ziraat Bankası  Çemenzar Şubesi TR21 0001 0009 0063 6306 7950 01No’lu hesaba  yatırılacaktır. Dekonta Yazılacak Açıklama: “İMÜ Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programı Başvuru Ücreti”.
  2. Başvuru ücretini yatıran öğrencilerimizin 15 Aralık 2015 tarihine kadar, banka dekontu ile öğrenim gördükleri yerleşkelerde bulunan Öğrenci İşleri birimine gitmeleri; online başvuru işlemlerini ilgili personel ile birlikte yapmaları gerekmektedir. (Online başvuru işleminin tamamlanabilmesi için banko dekontunun sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Banka dekontu olmayan öğrencilerin online başvuru işlemi yapılmayacaktır.)
  3. Online başvuru işlemi tamamlanınca, formun çıktı alınması ve öğrenci tarafından imzalanarak Öğrenci İşleri yetkilisine teslim edilmesi gerekmektedir.

Önemli: 15 Aralık 2015 tarihine kadar başvuru ücretini yatırmayan veya başvuru ücretini yatırıp dekont ile Öğrenci İşleri biriminde online başvuru işlemini tamamlamayan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

Kesin Kayıt İşlemleri

Başvuru işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin, 16-21 Aralık 2015 tarihleri arasında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı öğrenim ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Ücret işlemini tamamlayan öğrencilerimizin, banka dekontu ile 2 adet vesikalık fotoğrafı, öğrenim gördükleri yerleşkelerde bulunan Öğrenci İşleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

*Kesin kayıt evrakları, üniversitemiz tarafından İstanbul Medeniyet Üniversitesi’ne gönderilecektir.

Öğrenim Ücreti Ödeme Şekli

Hesap Adı: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi

Banka Adı: T.C. Ziraat Bankası A.Ş.

Şube Adı: Çemenzar Şubesi

Şube Kodu: 900

Uluslararası Banka Hesap Numarası: TR21 0001 0009 0063 6306 7950 01

Dekonta Yazılacak Açıklama: İMÜ Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programı Öğrenim Ücreti

Toplam Eğitim Ücreti: 2000,00 TL

Ödeme Takvimi

1. Taksit: 1000 TL  Son ödeme tarihi: 21 Aralık 2015

2. Taksit: 1000 TL   Son ödeme tarihi:16 Şubat 2016

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programı duyurusunu görmek için tıklayınız.

. . .