FSMVÜ | 2013-2014 Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu
Duyuru Arşivi
2013-2014 Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi
Lisansüstü Eğitim (Yüksek Lisans ve Doktora)
Kesin Kayıt Duyurusu

03 ve 04 Eylül 2013 2013 tarihlerinde yapılan lisansüstü eğitim giriş sınavında başarılı olan adayların kesin kayıtları 09-13 Eylül 2013 tarihleri arasında Topkapı Yerleşkemizde (İlk üç gün içinde asıl adayların kayıtları, son iki gün içinde ise boş kontenjan kalırsa yedek adayların kayıtları) yapılacaktır.

Kesin Kayıtta istenen Evrakları
 1. Lisansüstü Öğrenci Sözleşmesi (Kayıt sırasında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe birimi tarafından yapılacaktır.)
 2. Diplomanın veya Geçici  Mezuniyet Belgesinin Noter tasdikli sureti ya da mezun olduğu kurumdan onaylı fotokopisi,
 3. ALES sonuç belgesinin internet çıktısı,
 4. Askerlik Durum Belgesinin onaylı fotokopisi (Erkek adaylar için),
 5. Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
 6. 2 adet vesikalık fotoğraf,
 7. Not Durum Belgesinin (Transkript) mezun olduğu kurumdan onaylı fotokopisi.
 8. Öğrenci İkamet Adresi Beyan Formu (Enstitüler Web sayfası-Dilekçeler Formlardan indirilir veya Enstitüden alınır)

NotÖn kayıt sırasında alınmış olan onaylı belgeler tekrar istenmez. Belirtilen sürede kesin kaydını   yaptırmayanlar veya yanlış beyanda bulunanlar, herhangi bir hak talep edemezler.

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ÜCRETLERİNİ ÖDEME ŞEKİLLERİ

Peşin Ödeme Üniversitemiz Hesabına Havale / EFT
Taksitli Ödeme Bankasya Okul Taksitlendirme Sistemini Kullanarak
Yüksek Lisansta : 9 Ay Taksit
Doktorada : 24 Ay Taksit
World / Axess / Bonus / Asya/Happy/Maximum Kredi Kartlarıyla 9 Taksit
Öğrenim ücretlerini kredi kartı ile ödeyecek öğrenciler https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödeme yapabilirler.
Tek çekim olarak gerçekleşen ödemelere %6 peşin ödeme indirimi uygulanır.

1.
 Peşin ödemeler için üniversitemizin aşağıda belirtilen banka hesabına havale ya da EFT yoluyla ödeme yapılacaktır.
            BANKA Bankasya
            HESAP SAHİBİ : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi
            ŞUBE : Mecidiyeköy
            IBAN : TR 600020800041032733400001

2.
 Okul Taksitlendirme Sistemini kullanarak ödeme yapmak isteyen
Asıl öğrencilerimiz için 11 Eylül 2013 Çarşamba günüboş kontenjan kaldığı takdirde kayıt için çağrılan YEDEK öğrencilerimiz için ise,  12 Eylül 2013 Perşembe Günü Topkapı Yerleşkemiz' de Bankasya tarafından hizmet verilecektir.

(11 - 12 Eylül 2013 tarihleri dışında kalan 09-10 ve13 Eylül 2013 tarihlerinde Okul Taksitlendirme Sistemini kullanmak isteyen öğrencilerimizin anlaşmalı olduğumuz Mecidiköy Bankasya Şubesine gidip işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.)

3.
 Anlaşmalı olduğumuz Kredi kartları ile taksitli ödeme yapmak isteyenler https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödeme yapabilirler.

Eğitim Ücretleri için tıklayınız

4.
 Peşin Ödemelerde (Nakit,Tek Çekim, Havale, EFT) %6 indirim uygulanır.

. . .