FSMVÜ | 2011-2012 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mimarlık Anabilim Dalı Yüksek Lisans Giriş Sınavı Sonuçla
Duyuru Arşivi

Enstitümüzün Mimarlık Anabilim Dalı yüksek lisans programına başvuran adayların değerlendirilme sonucunda başarılı olan ve kayıt hakkı kazananlar başarı sırasına göre aşağıdaki gibidir.

Adayların 01-06 Şubat 2012 tarihleri arasında belirtilen belgelerle birlikte şahsen Enstitümüze başvurarak kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Sıra

Ad Soyad

Sonuç

Merve KOCAGÖZOĞLU

Tam Burslu Kabul

GÜLAY KURT

GÜLSÜM YAŞAR

YUSRA METE

ZEYNEP ÖRNEK

FİLİZ ARAZ

1.Yed. Kabul

SELMAN ÇELİK

2.Yed. Kabul

Kayıt İçin Gerekli Belgeler
  1. Ales Belgesi (İnternet çıktısı),
  2. Lisans diplomasının veya mezuniyet belgesinin ve not döküm belgesinin (transkript) , yükseköğretim kurumundanya da noter onaylı sureti ,
  3. Nüfus Cüzdanı Aslı (Kayıt esnasında Öğrenci İşleri tarafından bir fotokopisi alınacaktır),
  4. İkametgâh ile ilgili beyan (Kayıt esnasında Öğrenci İşleri tarafından yazılı alınacaktır),
  5.Erkek adayların askerlik şubesinden alacağı askerlik durumunu gösterir belge,
  6. Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet 4,5x6 ebadında fotoğraf,
  7.Mali yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi için, 2011-2012 Öğretim yılı kayıt formu ve Öğrenci Eğitim ve Ödeme Sözleşmesinin yapılabilmesi için öğrencinin ya da velisinin gelir beyanı
  8. Başvuru formunda belirtilen adres, telefon ve e posta adresi öğrencinin yazılı bildirim adresi olarak kabul edilir. Bu bilgilerin değişmesi halinde, öğrenci değişikliği en geç on beş gün içerisinde bildirmek zorundadır.
  9. Belgelerinde eksiklik, tahrifat ya da sahtelik bulunan öğrencilerin kayıtları iptal edilir. Bu belgelere dayanılarak elde edilen tüm haklar da geçersiz sayılır.

NOT: Yukarıda belirtilen belgelerden ön kayıt sırasında alınanlar tekrar istenmez.

Öğrenci İşleri Bürosu
Merkez Efendi Mah. Yenikapı Mevlevihane’si
Mevlevihane Cad. No: 25 Zeytinburnu – İST.
T: +90 212 582 90 70 - Dahili 2028
F: +90 212 582 81 10